Poniedziałek
Curry niewegetariańskie

Lunch Wola

  • Chicken Jalfrezi - Kawałki kurczaka w gęstym curry z dużymi kawałkami cebuli, pomidora i papryki
  • Chana Masala - Gotowana ciecierzyca, ser paneer i wyjątkowa kombinacja indyjskich przypraw
  • Placek Naan - Placek z mąki pszennej




Lunch Mokotów


  • Kadhai  Chicken  - Curry made with onions, ginger, garlic, and tomatoes, and powdered spices.
  • Daal makhni - Whole black lentils cooked with butter and cream.
  • Placek Naan - Classical Indian wheat flour flatbread

Curry wegetariańskie


Lunch Wola

  • Paneer Jalfrezi - Ser a w gęstym curry z dużymi kawałkami cebuli, pomidora i papryki
  • Chana Masala - Gotowana ciecierzyca, ser paneer i wyjątkowa kombinacja indyjskich przypraw
  • Placek Naan - Placek z mąki pszennej




Lunch Mokotów


  • Paneer Kadhai - Curry made with onions, ginger, garlic, and tomatoes, and powdered spices.
  • Daal makhni - Whole black lentils cooked with butter and cream.
  • Placek Naan - Classical Indian wheat flour flatbread

Wtorek
Curry niewegetariańskie

Lunch Wola

Butter Chicken : Kawałki piersi kurczaka z pieca tandoor podane w gęstym pomidorowo-maślanym curry z dodatkiem orzechów nerkowca
Matar Mushroom Paneer : Curry z  groszkiem, serem i pieczarkami
Naan: Placek pszenny

Lunch Mokotow

Rajasthani Lal ( kurczak) - curry gotowane z przyprawami masala, z dodatkiem czerwonego kaszmirskiego chilli 
Chana Masala - ciecierzyca gotowana z zielonym chilli, cebulą, czosnkiem, pomidorami i kolendrą
Placek pszenny

Curry wegetariańskie

Wola Lunch
Paneer Butter : Ser paneer z pieca tandoor podane w gęstym pomidorowo-maślanym curry z dodatkiem orzechów nerkowca
Matar Mushroom Paneer : Curry z  groszkiem, serem i pieczarkami
Naan : Classical Indian wheat flour flatbread

Mokotow Lunch
Rajasthani Lal (panner ) - curry gotowane z przyprawami masala, z dodatkiem czerwonego kaszmirskiego chilli  
Chana Masala - ciecierzyca gotowana z zielonym chilli, cebulą, czosnkiem, pomidorami i kolendrą
Placek pszenny




Środa
Curry niewegetariańskie

Lunch Wola

Chicken Tikka Masala :Kurczaka gotowane z posikaną cebulką, pomidorami i świeżą kolendrą
Veg Curry : Mieszanka warzyw i sera paneer podana w aromatycznym gęstym sosie
Naan - Classical Indian wheat flour flatbread

Lunch Mokotow

Bangla Curry (kurczak) : Bengalskie curry z nasionami musztardowca
Cholar dal :  Tradycyjne bengalskie danie z łuskanej ciecierzycy z dodatkiem klarowanego masła ghee i kokososa
Naan : Placek pszenny

Curry wegetariańskie


Lunch Wola

Paneer Tikka Masala : Ser gotowane z posikaną cebulką, pomidorami i świeżą kolendrą
Veg Curry : Mieszanka warzyw i sera paneer podana w aromatycznym gęstym sosie
Naan - Classical Indian wheat flour flatbread

Lunch Mokotow

Bangla Curry (Paneer) : Bengalskie curry z nasionami musztardowca
Cholar dal : Tradycyjne bengalskie danie z łuskanej ciecierzycy z dodatkiem klarowanego masła ghee i kokososa
Naan : Placek pszenny

Czwartek
Curry niewegetariańskie

Lunch Wola

Chicken Masala Nepal : Kurczaka w tradycyjnym, gęstym nepalskim curry z pomidorami i cebulą
Aloo Gobi : Curry z ziemniakami i kalafiorem
Naan - Classical Indian wheat flour flatbread

Lunch Mokotow

Kolhapuri Curry (kurczak)  - danie z zachodniej części Indii, curry gotowane z mieszanką przypraw Kolhapuri (m.in. chilli, nasiona sezamu, nasiona kopru) 
Dal Tadka - soczewica gotowana z masłem ghee i aromatycznymi przyprawami 
Placek pszenny

Curry wegetariańskie


Lunch Wola

Paneer Masala Nepal : Ser paneer w tradycyjnym, gęstym nepalskim curry z pomidorami i cebulą
Aloo Gobi : Curry z ziemniakami i kalafiorem
Naan : Placek pszenny

Lunch Mokotow

Kolhapuri Curry (paneer) : danie z zachodniej części Indii, curry gotowane z mieszanką przypraw Kolhapuri (m.in. chilli, nasiona sezamu, nasiona kopru) 
Dal Tadka  : soczewica gotowana z masłem ghee i aromatycznymi przyprawami 
Naan : Placek pszenny

Piątek
Curry niewegetariańskie

Lunch Wola

Chicken Tikka lababdar : Kawałki indyjskiego kurczaka  w gęstym curry z orzechów nerkowca doprawionym wiórkami kokosowymi
Rajma Masala : Czerwona indyjska fasola gotowana w curry z cebulą, pomidorami, nasionami kuminu, suszonym chilli, mieszanką przyprawa masala, doprawiona świeżą kolendrą
Naan : Classical Indian wheat flour flatbread

Lunch Mokotow
Malabar Curry (kurczak)  - curry z autentycznymi przyprawami z regionu kerali na południu Indii (m.in. kokos i nasiona musztardowca) 
Maa ki Daal ( Lobia, Rajma, chana) - Mieszanka kilku rodzajów soczewicy gotowana w przyprawach z dodatkiem klarowanego masła ghee 
Placek pszenny

Curry wegetariańskie

Lunch Wola

Paneer Tikka lababdar : Paneer w gęstym curry z orzechów nerkowca doprawionym wiórkami kokosowymi
Rajma Masala : Czerwona indyjska fasola gotowana w curry z cebulą, pomidorami, nasionami kuminu, suszonym chilli, mieszanką przyprawa masala, doprawiona świeżą kolendrą
Naan : Placek pszenny

Lunch Mokotow
Malabar Curry (paneer)  - curry z autentycznymi przyprawami z regionu kerali na południu Indii (m.in. kokos i nasiona musztardowca) 
Maa ki Daal ( Lobia, Rajma, chana) - Mieszanka kilku rodzajów soczewicy gotowana w przyprawach z dodatkiem klarowanego masła ghee 
Placek pszenny