Wegańska zupa indyjska z warzywami

sezonowe warzywa, czosnek, imbir, kolendra, indyjski czarny pieprz

Wegańskie warzywa pakora

Mieszanka warzyw panierowanych w mące z soczewicy

Wegańskie curry Chana Masala

Gotowana ciecierzyca i wyjątkowa kombinacja indyjskich przypraw

Wegańskie warzywa w indyjskim curry

Mieszanka warzyw podana w aromatycznym sosie curry

Wegańskie tofu kadhai

Smażone kawałki tofu, papryki, imbiru i chilli w gęstym aromatycznym sosie

Wegańskie tofu ze szpinakiem

Smażone kawałki tofu podane w szpinakowym curry

Wegańskie tofu curry

Tradycyjne indyjskie curry z kawałkami tofu

Wegańskie aloo palak

Ziemniaki w szpinakowym curry

Wegańskie Bhutta saag

Młoda słodka kukurydza podana w delikatnym sosie czosnkowo-szpinakowym

Wegańskie tofu z orzechami nerkowca po tajsku

Tofu podane w ciemnym sosie tajskim z prażonymi orzechami nerkowca, świeżą papryką i cebulką

Ryż basmati



Wegański ryż jeera

Ryż z kminkiem

Wegańska surówka indyjska

Świeża kapusta, pomidor, ogórek, marchewka, doprawione w indyjskim stylu

Wegańska surówka indyjska z orzechami nerkowca

Świeża kapusta, pomidor, ogórek, marchewka, orzechy nerkowca, doprawione w indyjskim stylu

Wegańskie aloo chat

Sałatka z gotowanych ziemniaków w indyjskim stylu

Wegańskie roti

Placek z mąki razowej

Wegańska pudina parantha

Placek razowy z miętą